Jelle Zoetendal
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

jelle-zoetendal

 

 

 

De gemeente Heerenveen heeft prachtige dorpen en wijken en dat wil ik graag zo houden. Samen leven, is samen doen. Weer om elkaar denken en elkaar helpen. Dat is wat ik wil! Daar zet ik mij voor in: op weg naar de toekomst! U kunt mij daarbij helpen!

Sinds 02-01-2014 ben ik wethouder met de portefeuilles: Financiën & Grondbedrijf, Welzijn & Zorg, Sport & Accommodaties, Wijk- & Dorpsvernieuwing

Vragen, ideeën of een gesprek? 
Bel: 0513 61 74 04
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. twitter: @jellezoetendal

Bouw Thialf gaat in de zomer gewoon door

on maandag, 10 augustus 2015.

In Heerenveen wordt druk gewerkt aan het nieuwe Thialf. Ook in de zomer gaan de werkzaamheden door. Een eerste fase is voor het nieuwe schaatsseizoen klaar, de afronding volgt volgend jaar. Een mooi project waarvan de projectleiding een videoverslag van de voortgang maakte.

 
Bouwupdate 5

Bouw update!In aflevering 5 wordt uitgelegd hoe de vloer van Thialf is opgebouwd. Volg de verbouwing op de voet:Facebook.com/ThialfHeerenveenTwitter.com/Thialfwww.thialf.nlVoor meer informatie kunt u contact opnemen met Aletta van de Haar, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Posted by Thialf on dinsdag 4 augustus 2015
No video selected.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Facebook